Website laten maken voor ZZP’ers

Wil jij als ZZP'er een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Dat kan bij Heijtec ICT. Wij helpen ondernemers aan professionele websites die bezoekers omzetten in klanten.

Met responsive webdesign zorgen we ervoor dat je website geschikt is voor smartphone, tablet en desktop. Bovendien maken we gebruik van de laatste technieken, zodat je website goed gevonden kan worden in Google en deze volledig voldoet aan de huidige wetgeving. Voor een effectieve website schakel je dé websitebouwers voor de ZZP'ers in!


Website laten maken voor ZZP

Tevreden ZZP'ers gingen je voor

Ons marketing- en webdesignbureau is opgericht in 2011. En als we iets geleerd hebben in die jaren, is het wel dat ZZP'ers bezig willen zijn met hun vak. Daarom maken wij niet alleen toffe websites, maar ondersteunen we onze klanten volledig op online gebied. Van hosting en e-mail tot online marketing, we zorgen ervoor dat jij er zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign voor ondernemers

Groeien met je bedrijf? Wij helpen je naar online succes. Naast een duidelijk overzicht van je diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites van ZZP'ers plaatsen we doorgaans het volgende:

  • Homepagina
  • Dienstenpagina
  • Over ons pagina
  • Offerteaanvraag formulier
  • Contactpagina

Heb jij specifieke wensen? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we zo goed als alles voor je maken.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren onze website en alles er omheen voor onze onderneming. Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project wordt besteed aan iedereen aanraden."

Bouwbedrijf Mekkes

ZZP website laten maken?

085 401 9132
Zoekmachinevriendelijk webdesign voor ZZP'er

Meer bezoekers, meer klanten

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Op vakantie? Zet het eenvoudig op je website

Onze websites worden standaard afgeleverd met een gebruiksvriendelijk systeem. Hiermee pas je zelf eenvoudig de website aan. Geen behoefte aan werkzaamheden achter de computer na een lange werkdag? Ook voor aanpassingen aan je website, zoals het plaatsen van een vakantiemelding of een nieuw project, staan wij voor je klaar.


Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Vragen of advies?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken jij een ZZP'er? Help hem / haar en deel dit bericht: