Website laten maken in Zaltbommel

Wil jij een website laten maken in Zaltbommel? Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen ondernemers naar online succes! Dit gaat verder dan alleen een mooi webdesign. Wij creëren unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen. We zorgen ervoor dat jouw website goed door Google gevonden wordt. De websites die wij afleveren zijn responsive. Dit betekent dat de website perfect leesbaar is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers. Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd actueel blijft, is de inhoud eenvoudig zelf aan te passen.


Responsive website laten maken in Zaltbommel

Responsive website laten maken

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Met responsive webdesign zorgen we ervoor dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Offerte aanvragen

Doelgericht webdesign in Zaltbommel

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Met je website bezoekers informeren? Producten verkopen via een webshop? Leads creëren of vaker gebeld worden? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.


SEO in Zaltbommel

Goed scoren in Google

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress. We’ve got you covered!

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. We leveren websites dan ook standaard af met een SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website eenvoudig aanpassen

De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Webshop laten maken

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesign in Zaltbommel

Webdesignbureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. Met een enthousiast team voorzien wij onze klanten met het beste wat het internet te bieden heeft. Websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Een complete online strategie met één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk!

Over Zaltbommel

Zaltbommel is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De stad Zaltbommel telde op 1 januari 2018 zo’n 12.362 inwoners. De plaats ligt ten zuiden van rivier de Waal en ligt aan snelweg A2 tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch. De gemeente Zaltbommel telt 27.743 inwoners (per 30 april 2017) en omvat de kernen Aalst, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Poederoijen, Zaltbommel en Zuilichem. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Zaltbommel zijn Waardenburg, Haaften, Den Bosch en Geldermalsen. Bron: Wikipedia.