Website laten maken in Waardenburg

Professionele website laten maken in Waardenburg? Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Waardenburg, en wij helpen je om online kansen te pakken! Dit gaat verder dan alleen een mooi webdesign. Wij verzorgen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen. We zorgen ervoor dat jouw website goed door Google gevonden wordt. En via een CMS zijn onze websites eenvoudig te beheren. Daarnaast zijn onze websites responsive. Dit betekent dat de website perfect leesbaar is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.


Website Waardenburg

Responsive webdesign

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Offerte aanvragen

Doelgericht webdesign in Waardenburg

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Bezoekers informeren? Producten verkopen via een webshop? Leads creëren? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.


Zoekmachinevriendelijk website in Waardenburg

Hoog in Google

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd. Je hebt immers niets aan een prachtige website die niet bekeken wordt!

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Van webhosting in eigen beheer tot premium WordPress hosting. Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft onze hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website eenvoudig aanpassen

De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Webshop laten maken

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesign in Waardenburg

Webdesignbureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. We voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over Waardenburg

Waardenburg is een dorp in de gemeente Neerijnen, provincie Gelderland. Het dorpje is gelegen aan de snelweg A2 en rivier de Waal. Waardenburg had in 2011 2314 inwoners. Waardenburg is tevens een voormalige gemeente. Op 1 januari 1978 is Waardenburg samengevoegd met de gemeenten Est en Opijnen, Ophemert, Varik en Haaften tot de nieuwe gemeente Neerijnen. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Waardenburg zijn Haaften, Tuil,  Zaltbommel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, Utrecht en Den Bosch. Bron: Wikipedia.

Nog niet overtuigd? Daag ons uit!
Neem contact op