Website laten maken in Vianen

Wil jij een website laten maken in Vianen? Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen ondernemers naar online succes! Dit gaat verder dan alleen een mooi webdesign. Wij creëren unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen. We zorgen ervoor dat jouw website goed door Google gevonden wordt. De websites die wij afleveren zijn responsive. Dit betekent dat de website perfect leesbaar is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers. Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd actueel blijft, is de inhoud eenvoudig zelf aan te passen.


Responsive website laten maken in Vianen

Responsive website laten maken

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Offerte aanvragen

Doelgericht webdesign in Vianen

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten.Wil jij bezoekers informeren? Producten verkopen via een webshop? Of leads creëren? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt voor jou. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.


Zoekmachinevriendelijk webdesign in Vianen

Goed scoren in Google

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress. We’ve got you covered!

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website eenvoudig aanpassen

De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Webshop laten maken

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesign in Vianen

Webdesignbureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. Met een enthousiast team voorzien wij onze klanten met websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Een aanspreekpunt voor je complete online strategie, wel zo gemakkelijk!

Over Vianen

Vianen is een stad in de provincie Utrecht. De stad Vianen ligt aan rivier de Lek in de Vijfheerenlanden. Het gebied van Vianen wordt doorkruist door twee snelwegen; de A2 en A27. Op 30 april 2017 had Vianen 19.702 inwoners. Naast Vianen liggen de plaatsen Lexmond, Zijderveld en Everdingen. Ten noorden van de Lek bevinden zich IJsselstein, Nieuwegein, Houten en Utrecht. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Vianen zijn Culemborg, Schoonrewoerd, Leerdam, Beesd en Geldermalsen. Bron: Wikipedia.