Website laten maken in Utrecht

Wil jij een website laten maken in Utrecht? Heijtec ICT helpt je om online kansen te pakken! Wij creëren niet alleen unieke en professionele websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze goed scoren in Google. We vinden het belangrijk dat klanten onze websites eenvoudig kunnen beheren en onze design zijn natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites:

  • Goed vindbaar in Google
  • Professioneel en overzichtelijk
  • Eenvoudig te beheren en uit te breiden
  • AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving
  • Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten
  • Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud
Expert inschakelen
Webdesign bureau Utrecht

Website laten maken in Utrecht

Responsive webdesign

Meer dan 60% van de websitebezoekers, zijn mobiele bezoekers. We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Om die reden is het essentieel dat jouw website goed zichtbaar is op al die verschillende beeldschermformaten. Om dit voor elkaar te krijgen, maken we gebruik van een techniek die responsive webdesign heet. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook zoekmachines hechten hier veel waarde aan. Meer bezoekers, begint bij een goede website.

Offerte aanvragen

Doelgericht webdesign in Utrecht

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil je bezoekers informeren? Producten verkopen? Leads binnenhalen? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt voor jouw organisatie. We vinden het belangrijk dat jij weet wat jouw website oplevert. Met analyse software zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons gericht op het blij maken van onze klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Contact opnemen

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)

"Klantvriendelijke medewerkers waarbij service hoog in het vaandel staat. Er is een mooi en technisch goed product afgeleverd."

L.W. Saas

SEO in Utrecht

Hoog scoren in Google

Door hoog te scoren in de Google zoekresultaten, ontvang je meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

SEO in Utrecht

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij voor nog meer bezoekers, zodat jouw organisatie kan groeien.

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Ook voor domeinnaamregistratie en hosting kun je bij ons terecht! Wij zorgen voor de beste oplossing, die aansluit op jouw situatie en wensen.

Veilig & Betrouwbaar

Onze websites voldoen aan de AVG privacywetgeving. Ze worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website zelf aanpassen

Het merendeel van onze websites wordt afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas je zelf eenvoudig de inhoud van je website aan. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!

Website of webshop laten maken

Wil je met je website voornamelijk online producten of diensten verkopen. Dan kan het inrichten van de website als webshop interessant zijn. Wij hebben jaren ervaring in het ontwikkelen en beheren van professionele WooCommerce en Magento webshops.


Webdesign bureau in de buurt van Utrecht

Webdesign bureau Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen, zo'n 20min rijden vanaf Utrecht. Sinds 2011 voorzien wij onze klanten van webdesign (websites, webshops & apps), online marketing (SEO & SEA), webbeheer (onderhoud & beveiliging), domeinnaamregistratie en hosting. Voor webdesign in Utrecht, schakel je Heijtec ICT in.

Over Utrecht

Utrecht is een stad en gemeente in de gelijknamige provincie Utrecht. De stad telde op 1 januari 2019 zo'n 352.795 inwoners en staat daarmee op de 4e plek van de grootste steden van Nederland. De naam Utrecht staat eigenlijk voor 'uit-Trecht'. De 'U' komt van het Oudnederlandse woord 'uut', dat benedenstrooms betekent. Trecht is afkomstig van het Latijnse Traiectum. Dit is een plaats waar in de Romeinse tijd de rivier de Rijn doorwaadbaar of over te steken was. De stad Utrecht wordt ook wel de Domstad genoemd. Dit heeft te maken met het beeldmerk van de stad, de Dom. Dit is met 112,32 meter namelijk hoogste kerktoren van Nederland. De gemeente bestaat uit de woonplaatsen Utrecht, Vleuten, De Meern en Haarzuilens. Andere plaatsen in de buurt van Utrecht zijn Woerden, Maarssen, Zeist, Bunnik, Houten, Nieuwegein en Vianen. Bron: Wikipedia.


Waar wacht je nog op?
Daag ons uit!