Website laten maken in Meteren

Wil jij een website laten maken in Meteren? Webdesign bureau Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen ondernemers om online kansen te pakken! Dit doen we met unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen. Een goede webdesigner kijkt verder dan alleen mooi webdesign. Wij zorgen dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines en perfect leesbaar is op alle apparaten zoals smartphones, tablets en desktop computers.


Responsive website laten maken in Meteren

Responsive website laten maken

Heb je weleens een website bekeken op je smartphone? Je bent niet alleen! Het aantal mobiele bezoekers ligt gemiddeld boven de 60%. Een website moet tegenwoordig dan ook goed zichtbaar zijn op ieder apparaat. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook erg belangrijk voor een goede vindbaarheid.

Offerte aanvragen

Doelgericht webdesign in Meteren

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Direct iets verkopen via een webshop? Of leads creëren met je website? Wat het doel ook mag zijn, wij ontwerpen een website die werkt. De resultaten van je website maken we inzichtelijk, zodat duidelijk is hoe jouw website presteert.


Zoekmachinevriendelijk webdesign in Meteren

Goed scoren in Google

Op de eerste pagina in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en voldoet aan alle technische eisen. Je hebt immers niets aan een prachtige website die niet bekeken wordt. Daarom bouwen we onze websites altijd zoekmachinevriendelijk en volgens de geldende richtlijnen.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132
 • Domeinnaam & Hosting

  Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress. We’ve got you covered!

 • Veilig & Betrouwbaar

  De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

 • Website eenvoudig aanpassen

  De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

 • Webshop laten maken

  Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesign in Meteren

Webdesignbureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. We voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over Meteren

Meteren is een dorp in de gemeente Geldermalsen, provincie Gelderland en telt 4200 inwoners per 1 juni 2017. Het dorp ligt aan de A15 tussen knooppunt Deil en Tiel. Meteren is omringt door de plaatsen Geldermalsen, Est, Opijnen, Neerijnen, Waardenburg en Deil. Andere plaatsen in een straal van 15 kilometer rondom Meteren zijn Culemborg, Buren, Tiel, Zaltbommel, Beesd, Leerdam en ‘s-Hertogenbosch. Bron: Wikipedia.