Website laten maken in Nieuwegein

Wil jij een website laten maken in Nieuwegein? Webdesign en marketingbureau Heijtec ICT helpt ondernemers om online kansen te pakken! Wij maken niet alleen unieke en professionele websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze goed gevonden worden door Google. Daarnaast zijn onze websites eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Expert inschakelen

Onze websites zijn:

  • Goed vindbaar in Google
  • Professioneel en overzichtelijk
  • Eenvoudig aan te passen of uit te breiden
  • AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving
  • Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten
  • Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud

Website laten maken in Nieuwegein

Responsive webdesign

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Offerte aanvragen

Professionele website laten maken

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Bezoekers informeren? Producten verkopen via een webshop? Leads creëren? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)

"Wij hebben nu weer een hele mooie website. Heijtec ICT Luistert goed naar je wensen en ze denken met je mee. Ik zeg top!"

GTC B.V.

SEO in Nieuwegein

Goed scoren in Google

Goede posities in de Google zoekresultaten, betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

SEO in Nieuwegein

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij ervoor dat jij kunt groeien.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Heb je nog geen domeinnaam of hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Een centraal aanspreekpunt voor al je websitezaken, wel zo gemakkelijk!

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties, zodat je website voldoet aan de AVG / GDPR privacywetgeving.

Website eenvoudig aanpassen

De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Website of webshop laten maken?

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Naast het ontwikkelen van websites, hebben we ook jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Webdesigner in de buurt van Nieuwegein

Webdesign bureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen, zo'n 20min rijden vanaf centrum Nieuwegein. We voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over Nieuwegein

Nieuwegein is een stad en een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente telde op 1 januari 2019 zo'n 63.055 inwoners. De stad Nieuwegein ligt ten zuiden van Utrecht en is ingesloten door de snelwegen A2, A12 en A27. Door en langs Nieuwegein lopen enkele kanalen, zoals het Amsterdam-Rijnkanaal, het Lekkanaal en het Merwedekanaal. In de buurt van Nieuwegein liggen de plaatsen Utrecht, IJsselstein, Houten, Vianen, Culemborg en Beesd. Bron: Wikipedia.

Webdesign bureau Nieuwegein

Waar wacht je nog op?
Daag ons uit!