Website laten maken in Houten

Wil jij een website laten maken in Houten? Heijtec ICT helpt ondernemers om online kansen te pakken! Wij maken niet alleen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze hoog scoren in Google. Onze websites zijn daarnaast eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.


Website laten maken in Houten

Responsive website laten maken

Meer dan de helft van de bezoekers van een website, zijn mobiele bezoekers. We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom essentieel dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldschermformaat. Om dit voor elkaar te krijgen, maken we gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines als Google.

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign in Houten

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Producten verkopen? Of leads creëren? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt voor jou. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Persoonlijk contact en uitmuntende kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de oprichting van Heijtec in 2011 hebben we ons onuitputtelijk gericht op het blij maken van klanten. En dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Offerte aanvragen

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)

"Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en met weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service!"

Mirton Vastgoed

SEO in Houten

Hoog scoren in Google

Goede posities in de Google zoekresultaten, zorgen voor meer potentiële klanten op je website. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd. Zodat jij het maximale uit je website kunt halen.

SEO in Houten

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij ervoor dat jouw organisatie kan groeien.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Van voordelige webhosting tot uitgebreide managed hosting voor grote websites. Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie!

Veilig & Betrouwbaar

Een website moet voldoen aan de AVG / GDPR privacywetgeving. De veiligheid van jouw website heeft dan ook onze hoogste prioriteit. Je nieuwe website worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website eenvoudig aanpassen

Onze websites worden standaard afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas jij eenvoudig zelf de inhoud van je website aan. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Website of webshop laten maken

Wanneer je producten online wilt verkopen, kunnen we je nieuwe website ook inrichten als webshop. We hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Webdesign bureau in Houten?

Webdesign bureau Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen, zo'n 20min rijden vanaf centrum Houten. Sinds 2011 voorzien wij onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Al je websitezaken op één adres, wel zo gemakkelijk!

Over Houten

Houten is een woonplaats en gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente telde op 1 januari 2019 zo'n 49.902 inwoners. Houten ligt ten zuidoosten van Utrecht en is ingesloten door de snelwegen A2 en A12. Ten zuiden van Houten stroomt rivier de Lek. De naam Houten is waarschijnlijk afgeleid van "Haltna", dat mogelijk "woonplaats in het bos" of "open plek in het bos" betekent. Naast de woonplaats Houten kent de gemeente de kleine kernen 't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal. Andere plaatsen in de buurt van Houten zijn Utrecht, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede, Culemborg en Vianen. Bron: Wikipedia.

Webdesign bureau Houten

Waar wacht je nog op?
Daag ons uit!