Website laten maken in Haaften

Wil jij een website laten maken in Haaften? Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen ondernemers naar online succes! Dit gaat verder dan alleen een mooi webdesign. Wij verzorgen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen. We zorgen ervoor dat jouw website goed door Google gevonden wordt. De websites die wij afleveren zijn responsive. Dit betekent dat de website perfect leesbaar is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers. Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd actueel blijft, is de inhoud eenvoudig zelf aan te passen.


Responsive website laten maken in Haaften

Responsive website laten maken

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Offerte aanvragen

Doelgericht webdesign in Haaften

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Producten verkopen via een webshop? of leads creëren? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.


Zoekmachinevriendelijk webdesign in Haaften

Hoog in Google

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress. We’ve got you covered!

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website eenvoudig aanpassen

De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Webshop laten maken

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesign in Haaften

Webdesignbureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. Met een enthousiast team voorzien wij onze klanten met het beste wat het internet te bieden heeft. Websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Één aanspreekpunt voor je complete online strategie, wel zo gemakkelijk!

Over Haaften

Haaften is een dorp in de gemeente Neerijnen, provincie Gelderland. Het dorp ligt in de stedendriehoek van Utrecht, Tiel en Gorinchem. Haaften is gelegen aan rivier de Waal en de Provinciale weg 830 die van Gorinchem naar Geldermalsen loopt. De snelwegen A2 en A15 liggen op enkele minuten afstand. In 2011 had Haaften 2590 inwoners en was daarmee het grootste dorp binnen de gemeente Neerijnen. In de buurt van Haaften liggen de plaatsen Hellouw, Herwijnen, Tuil, Waardenburg, Zaltbommel en Gameren. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Haaften zijn Geldermalsen, Culemborg, Leerdam en Tiel. Via de A2 is men ook snel in Utrecht en Den Bosch. Bron: Wikipedia.