Website laten maken in Gorinchem

Wil jij een website laten maken in Gorinchem? Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen ondernemers om online kansen te pakken! Een effectieve website gaat verder dan alleen een mooi webdesign. Wij verzorgen unieke en doelgerichte websites die voldoen aan alle technische eisen. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw website goed door Google gevonden wordt. Via een CMS zijn onze websites eenvoudig zelf beheren. En onze websites zijn responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.


Responsive website laten maken in Gorinchem

Responsive website laten maken

Websites bekijken we steeds vaker via een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Het is dan ook erg belangrijk dat jouw website perfect zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor de ranking van de website in Google.

Offerte aanvragen

Doelgericht webdesign in Gorinchem

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Producten of diensten verkopen via een webshop? Of vaker gebeld worden? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. Met analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in belangrijke data als bezoekersaantallen en conversiecijfers.


Zoekmachinevriendelijk webdesign in Gorinchem

Hoog in Google

Met goede zoekmachineposities krijg je meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress hosting. We’ve got you covered!

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website eenvoudig aanpassen

Websites leveren wij standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Webshop laten maken

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesign in Gorinchem

Webdesignbureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. We voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over Gorinchem

Gorinchem is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het wordt uitgesproken en soms ook geschreven als Gorcum of Gorkum. In 2017 telde Gorinchem 36.003 inwoners. De stad is via snelweg A27 verbonden met Utrecht. Het ligt aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De stad Gorinchem ligt gedeeltelijk in de Alblasserwaard en gedeeltelijk in de Tielerwaard. Andere plaatsen in de buurt van Gorinchem zijn Vuren, Arkel, Leerdam en Geldermalsen. Bron: Wikipedia.