Website laten maken in Geldermalsen

Wil jij een professionele website laten maken in Geldermalsen? Heijtec ICT is een full-service webdesignbureau gevestigd in het prachtige Geldermalsen en wij helpen jou en je onderneming naar online succes! Wij creëren unieke en effectieve websites die voldoen aan de huidige wetgeving en technische eisen. We optimaliseren de websites voor zoekmachines, waardoor je hoog in Google scoort. En om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn onze websites eenvoudig te beheren en zelf aan te passen.


Responsive webdesign geldermalsen

Responsive webdesign

Steeds meer mensen bekijken websites via een smartphone of tablet. Met responsive webdesign zorgen wij ervoor dat je website op ieder scherm goed leesbaar is. Voor je bezoekers wel zo prettig en daarom ook erg belangrijk voor zoekmachines als Google.

Offerte aanvragen

Effectief webdesign in Geldermalsen

Wil jij een doelgerichte website laten bouwen? Of het nu gaat om bezoekers informeren, leads creëren of met een webshop direct omzet genereren. Wij ontwerpen een website die werkt. We koppelen je website of webshop dan ook altijd aan analyse software, zodat jij inzicht hebt in de daadwerkelijke cijfers.

Tevreden klanten gingen je voor

Wij hebben hoge kwaliteit en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Sinds de oprichting van Heijtec in 2011 hebben we ons primair gericht op het blij maken van onze klanten. En dat zie je terug in de goede beoordelingen die wij ontvangen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Professionals inschakelen

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)

"Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren onze website en alles er omheen voor onze onderneming. Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project wordt besteed aan iedereen aanraden."

Bouwbedrijf Mekkes

Zoekmachinevriendelijk webdesign in Geldermalsen

Goed scoren in Google

Een toppositie in Google betekent meer potentiële klanten. Het is dan ook uiterst belangrijk dat je website goed door zoekmachines geïndexeerd kan worden. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Expert raadplegen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Ons webdesign bureau staat voor je klaar!

Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn. Hiervoor we ondersteunen we ze volledig op online gebied. Onze service gaat dan ook verder dan het creëren van een mooie website.

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van voordelige webhosting in eigen beheer tot premium WordPress hosting. We've got you covered!

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website zelf aanpassen

De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij gemakkelijk zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Website of webshop?

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Dé webdesigner in Geldermalsen

Heijtec ICT is dé websitebouwer van Geldermalsen. Heijtec ICT voorziet haar klanten sinds 2011 van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Waar de meeste webdesign bureaus zich uitsluitend bezig houden met het ontwikkelen van websites, gaan wij veel verder. We richten ons op het creëren van innoverende oplossingen die de norm van web development voorbijstreven.

Over het dorp Geldermalsen

Geldermalsen ligt centraal in Nederland aan de A15 en dichtbij de A2 tussen Utrecht en Den Bosch. Het is gesitueerd in de westelijke uithoek van de provincie Gelderland. Het dorp Geldermalsen bevindt zich centraal in het deel van de Betuwe dat de Tielerwaard genoemd wordt. Op 1 juni 2017 telde Geldermalsen 10.586 inwoners. De plaats wordt omringt door de dorpen Meteren, Est, Wadenoijen, Buurmalsen, Tricht en Deil. Andere plaatsen rondom Geldermalsen zijn Tiel, Buren, Beesd, Culemborg, Leerdam, Zaltbommel en Waardenburg.

Het wapen van Geldermalsen
Waar wacht je nog op? Daag ons uit!
Neem contact op