Website laten maken in Den Bosch

Wil jij een website laten maken in Den Bosch? Online kansen pakken en meer uit je website halen? Heijtec ICT helpt ondernemers naar online succes! Wij realiseren niet alleen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze goed gevonden worden door Google. Daarnaast zijn onze websites eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.


Website laten maken in Den Bosch

Responsive website laten maken

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten. Sterker nog, meer dan 60% van de websitebezoekers, doen dit via een smartphone of tablet. Het is dus essentieel dat een website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. Om dit voor elkaar te krijgen, maken we gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in de zoekresultaten van Google.

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign in 's-Hertogenbosch

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil jij bezoekers informeren? Leads binnenhalen? Of producten verkopen? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. En we zorgen ervoor dat je inzicht hebt in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website. Zodat jij exact weet, wat jouw website voor je doet.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de lancering van Heijtec in 2011 richten we ons op het blij maken van onze klanten. Aan de hand van de positieve reviews en reacties die wij ontvangen, durven we ook wel te zeggen dat het goed doen! Zoek je naar webdesign in Den Bosch en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit!

Offerte aanvragen

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)

"Als tuinontwerp en advies bureau heb je natuurlijk een goede website nodig! Al een aantal jaar verzorgt Heijtec ICT mijn website en email. Ik ben zeer tevreden! Heijtec ICT is flexibel, goed bereikbaar en up-to-date. Ze zijn goed op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving omtrent privacy bijvoorbeeld. Kortom je wordt als ondernemer ontzorgd!"

Mike, Verheij Tuinen

SEO in Den Bosch

Hoog scoren in Google

Met hoge posities in de Google zoekresultaten, haal je meer potentiële klanten naar je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd gebouwd met de zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt.

SEO in Den Bosch

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij ervoor dat jij kunt groeien.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress hosting. We've got you covered!

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website eenvoudig aanpassen

Onze websites worden standaard opgeleverd met een Content Management System (CMS), zodat jij zelf eenvoudig de website kan aanpassen. Heb jij voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

Website of webshop laten maken

Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Naast het ontwikkelen van websites, hebben we ook jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.

Schakel een professional in

Webdesign bureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen, zo'n 20min vanaf centrum Den Bosch. Wij verwelkomen Boschenaren niet alleen met professionele websites, webshops en apps. We helpen ze ook met bijpassende domeinnaamregistratie en hosting. Na de lancering zijn we ook de juiste partner voor online marketing, met diensten als zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA).

Over 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de gemeente 's-Hertogenbosch. Daarnaast is het ook de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. In de gemeente wonen zo'n 153.000 inwoners, waarvan er 110.445 (2018) mensen in de stad zelf wonen. De gemeente bestaat naast de stad Den Bosch uit de dorpen Bokhoven, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Nuland, Oud-Empel, Rosmalen en Vinkel. Den Bosch heeft via de A59 goede verbindingen met Oss, Nijmegen en Arnhem in het oosten en Waalwijk, Tilburg en Breda in het westen. De A2 verbindt de stad met Utrecht en Amsterdam in het noorden en Eindhoven in het zuiden. Via de N279 zijn onder meer Veghel en Helmond in het zuidoosten te bereiken. Bron: Wikipedia.

Webdesign bureau Den Bosch

Waar wacht je nog op?
Daag ons uit!