Website laten maken in Culemborg

Wil jij een professionele website laten maken in Culemborg? Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen en wij helpen je om online kansen te pakken! We maken websites die voldoen aan alle technische eisen. We ontwerpen voor iedere klant een uniek en effectief webdesign. Daarnaast zijn onze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines, eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive.


website laten maken in Culemborg

Responsive webdesign

We bekijken websites steeds vaker op een smartphone of tablet. Met responsive webdesign zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website op ieder scherm goed leesbaar is. Dit is niet alleen prettig voor je bezoekers, maar tegenwoordig ook erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines. Je hebt immers niets aan prachtige website, die niet bekeken wordt.

Offerte aanvragen

Effectief webdesign in Culemborg

Het doel van je website kan bijvoorbeeld bestaan uit bezoekers informeren, leads creëren of met een webshop direct omzet genereren. Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt. We koppelen je website of webshop aan analyse software, zodat jij altijd inzicht hebt in de daadwerkelijke cijfers.


SEO & Webdesign in Culemborg

Goed scoren in Google

Hoog scoren in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook erg belangrijk dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132
 • Domeinnaam & Hosting

  Nog geen domeinnaam en hosting? Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress hosting. Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie.

 • Veilig & Betrouwbaar

  De veiligheid van jouw website is van groot belang. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

 • Website eenvoudig aanpassen

  De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij gemakkelijk zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

 • Webshop laten maken

  Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesigner in Culemborg

Sinds 2011 voorziet Heijtec ICT vanuit Geldermalsen haar klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie. Waar de meeste webdesign bureau’s zich uitsluitend bezig houden met het ontwikkelen van websites, gaan wij veel verder. We richten ons op het creëren van innoverende oplossingen die de norm van webdevelopment voorbijstreven.

Over Culemborg

Culemborg is een stad en gemeente in de Neder-Betuwe, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telde op 30 april 2017 27.904 inwoners. De stad wordt omringt door de dorpen Beusichem, Zoelmond, Asch, Zijderveld en Everdingen. Andere belangrijke plaatsen in de buurt van Culemborg zijn Houten, Wijk bij Duurstede, Vianen, Nieuwegein, Geldermalsen, Tiel, Buren, Beesd, Leerdam, Utrecht en Den Bosch. Bron: Wikipedia.