Website laten maken in Buren

Wil jij een website laten maken in Buren? Op het internet liggen kansen voor jouw business. Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen en helpt je met effectieve websites om je online doelen te realiseren. We creëren niet alleen unieke en effectieve websites die voldoen aan alle technische eisen, maar zorgen er ook voor dat ze zeer goed gevonden worden door Google. Daarnaast zijn onze websites eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.


Website laten maken in Buren

Responsive websites

We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. We maken hiervoor gebruik van een techniek die responsive webdesign wordt genoemd. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook nog eens erg belangrijk voor het scoren in zoekmachines.

Offerte aanvragen

Doelgerichte websites

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Of je nu bezig bent met de ontwikkeling van een nieuw merk, of een website of webshop nodig hebt voor je bestaande business: wij helpen jou je onderneming online succesvol te maken. Met de analyse software heb jij ook nog eens altijd inzicht in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.


Zoekmachinevriendelijk webdesign in Buren

Hoog in Google

Een goede positie op de eerste pagina in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Professionele website laten maken?

085 401 9132
 • Domeinnaam & Hosting

  Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing voor jouw situatie. Van webhosting in eigen beheer tot managed WordPress. We’ve got you covered!

 • Veilig & Betrouwbaar

  De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

 • Website eenvoudig aanpassen

  De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat jij eenvoudig zelf de inhoud aan kan passen. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress of Magento? Dan ben je aan het juiste adres!

 • Webshop laten maken

  Voor het online verkopen van producten of diensten is een goede webshop onmisbaar. Wij hebben jaren ervaring in het maken en beheren van webshops.


Webdesign Buren

Webdesignbureau Heijtec ICT is opgericht in 2011 en gevestigd in Geldermalsen. Wij voorzien onze klanten van websites, webshops, apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing, hosting en domeinnaamregistratie.

Over de stad Buren

Buren is een gemeente en een stad in de streek Betuwe, in de provincie Gelderland. Oranjestad Buren is centraal gelegen binnen de gemeente Buren, nabij de grotere plaatsen Tiel en Geldermalsen. De stad telt 2210 inwoners (2008). De gemeente Buren telt 26.291 inwoners (30 april 2017) en omvat de kernen Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen en Zoelmond. De gemeente ligt omsloten door regionaal belangrijke plaatsen als Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Rhenen. Bron: Wikipedia.