Magento webshop


Professionele Magento webshop laten maken?
Gebruiksvriendelijk en volledig op maat gemaakt?

Afspraak maken

Wil je een Magento webshop laten maken? Dan ben je aan het juiste adres. Magento is verreweg het meest gebruikte en doorontwikkelde webshop platform ter wereld. Door de veelzijdigheid is er voor elk budget een passende oplossing te vinden. Wij ontwikkelen niet alleen Magento webshops, maar voorzien onze klanten ook van alle diensten om Magento heen, zoals design, zoekmachineoptimalisatie, marketing, ondersteuning, vertalingen en hosting.

Magento webshop logo

Wat is Magento?

Magento is een compleet en flexibel e-commerce platform, die we bovendien erg zoekmachinevriendelijk in kunnen richten. Omdat Magento 'open source' is, zijn er duizenden programmeurs en specialisten over de hele wereld die helpen om Magento te verbeteren. Magento 2 is de nieuwste versie en is totaal opnieuw gebouwd op basis van nieuwe technologieën. Magento Community of Enterprise? Welke versie van Magento je kiest, hangt af van het totaal aantal producten en de functionaliteiten van de webshop.


Unieke Magento webshop laten maken

Voor een effectieve Magento webshop heb je een uniek en passend webdesign nodig. Dit ontwerp volgt uit een goed gesprek waarin wij je wensen en eisen inventariseren. We ontwerpen aan de hand van je logo en huisstijl. Heb jij nog geen huisstijl of ben je toe aan een nieuwe look? Dan ontwerpen we een webshop inclusief persoonlijke huisstijl die past bij jouw organisatie.

Magento webshop met Responsive thema

Responsive Magento webdesign

Bij Heijtec ICT kun je een website laten maken met een responsive webdesign. De introductie van smartphones en tablets heeft de webdesignwereld voorgoed veranderd. Waar we vroeger websites voornamelijk bekeken op een desktopcomputer, gebruiken we tegenwoordig ook smartphones en tablets. Oude websites zijn, door de uiteenlopende beeldschermformaten, op deze apparaten vaak slecht leesbaar. Responsive webdesign biedt de oplossing. Hierbij gaan we uit van één website die mee schaalt aan de afmetingen van het scherm, zonder in te leveren op lees- en bruikbaarheid van de website.

Responsive webshop voor bezoekers en zoekmachines

De gebruiksvriendelijkheid van een webshop wordt met een responsive webdesign enorm verhoogd. De bezoekers kunnen makkelijk navigeren, hoeven niet horizontaal te scrollen of in en uit te zoemen. Google ziet dit ook en beloont je daardoor met betere zoekresultaten, wanneer je website gebruiksvriendelijk en dus responsive is.

Profiteer van onze jarenlange Magento ervaring

085 401 9132

Magento & Hoog in Google

Je hebt niets aan een prachtige webshop die niet bekeken wordt. Een prominente plek in zoekmachines betekent meer potentiële klanten. Het is daarom erg belangrijk dat je webshop goed door zoekmachines geïndexeerd kan worden, zodat je hoog in Google scoort. Onze webshops worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd. Hiervoor maken we gebruik van bewezen systemen en implementeren we de laatste technieken.

Magento webshop SEO

Domeinnaam & Hosting

Een Magento webshop valt en staat met de juiste hosting. Het relatief zware e-commerce platform vraagt om extra veel kracht. Magento hosting biedt de juiste configuratie en optimalisatie van de server, zodat de webshop soepel kan draaien. Belangrijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw webshop heeft de hoogste prioriteit. Wij zorgen voor continuïteit van het systeem en voeren updates en upgrades uit om het systeem in optimale conditie te houden. Door middel van Magento onderhoud, periodieke controles, updates en beveiliging houden wij jouw Magento webshop veilig en stabiel. Daarnaast worden al onze webshops standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvende intake!