Webdesign

De eerste indruk telt en die is meestal snel gevormd. Binnen een minuut wordt er al een oordeel gevormd. Dit geldt in het dagelijks leven, maar ook zeer zeker op internet. De website is tegenwoordig vaak het eerste contactmoment met een organisatie. Komt het niet goed uit de verf, dan klikt men snel door naar de volgende partij.

Responsive webdesign

Vroeger bekeken we websites alleen met een desktopcomputer, tegenwoordig gebruiken we ook tablets en smartphones. De standaard websites zijn op deze apparaten vaak slecht leesbaar. Ook een aparte website voor mobiele apparaten is verre van optimaal, dit komt door de uiteenlopende beeldschermformaten. Responsive webdesign biedt de oplossing. Hierbij gaan we uit van één website die mee schaalt aan de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op lees- en bruikbaarheid van de website.

Websites geschikt voor smartphones, tablets en pc's

Uniek en passend ontwerp

Uw website moet de identiteit van uw organisatie niet alleen uitstralen, maar vooral versterken. Daarvoor heeft u een uniek en passend design nodig. Dit ontwerp volgt uit een goed gesprek waarin we uw wensen en eisen inventariseren. We ontwerpen aan de hand van uw logo en huisstijl. Heeft u dit nog niet? Dan kunnen wij u helpen bij het ontwerp.


Tekst op het internet

Teksten moeten goed leesbaar zijn, dat spreekt voor zich. Maar het is voor een webtekst ook belangrijk dat deze zoekmachinevriendelijk geschreven is. We kunnen de webteksten, aan de hand van een interview, voor u schrijven. Het is natuurlijk ook mogelijk om de teksten zelf aan te leveren en deze door ons te laten herschrijven.

Afbeeldingen

Een website valt of staat met goede foto’s. Een mooi ontwerp met verkeerde foto’s is een gemiste kans. U kunt bij ons uw eigen foto’s aanleveren. Wanneer u hier niet over beschikt, dan kunnen we een afspraak voor inplannen met een fotograaf. Het is ook mogelijk om foto’s vanuit een database aan te schaffen.

Zoekmachinevriendelijke websites

Onze websites worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd, want u heeft natuurlijk niets aan een prachtige website die niet wordt gevonden.


Website zelf beheren?

Wanneer de inhoud van uw website regelmatig verandert, is het voordeliger om een CMS aan uw website te koppelen. CMS staat voor Content Management System. Hiermee kunt u eenvoudig zelf de inhoud van uw website veranderen. We gooien u niet in het diepe, want bij iedere website die wij opleveren met een CMS geven we een instructietraining op locatie. Wanneer u hier geen behoefte aan heeft, kunt u het beheer van uw website ook aan ons overlaten.

Domeinnaam & Hosting

Wanneer u door Heijtec ICT een website laat ontwerpen bieden wij u ook bijpassende hosting aan. Hierdoor heeft u altijd voldoende schijfruimte en bandbreedte. Buiten het feit dat we dit zeer voordelig aanbieden, brengt u alles onder op één adres. Wel zo gemakkelijk!


Webshops

Wanneer het doel van uw website voornamelijk bestaat uit het verkopen van meerdere producten kan het verstandig zijn om de website in te richten als webshop. Het is natuurlijk ook mogelijk om een webshop aan uw bestaande website te koppelen. Een webshop wordt altijd opgeleverd met een CMS. Hiermee kan de beheerder zelf producten en bestellingen beheren.