Webdesign Gelderland

Zoek je naar webdesign Gelderland? Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen, Gelderland en helpt ondernemers om online kansen te pakken! Wij realiseren niet alleen unieke en professionele websites, maar zorgen er ook voor dat ze goed scoren in Google. Je hebt immers niets aan een prachtige website, die niet bekeken wordt! We vinden het belangrijk dat je de website eenvoudig zelf kan beheren en onze design zijn natuurlijk responsive. Dit betekent dat ze perfect leesbaar zijn op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktop computers.

Onze websites:

  • Goed vindbaar in Google
  • Professioneel en overzichtelijk
  • Eenvoudig te beheren en uit te breiden
  • AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving
  • Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten
  • Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud
Expert inschakelen
Webdesign Gelderland

Website laten maken in Gelderland

Responsive webdesign in Gelderland

Meer dan 60% van de websitebezoekers, zijn mobiele bezoekers. We bekijken websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Om die reden is het essentieel dat jouw website goed zichtbaar is op al die verschillende beeldschermformaten. Om dit voor elkaar te krijgen, maken we gebruik van een techniek die responsive webdesign heet. Dit is niet alleen erg prettig voor je bezoekers, maar ook zoekmachines hechten hier veel waarde aan. Meer bezoekers, begint bij een goede website.

Offerte aanvragen

Website laten maken in Gelderland

Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Wil je bezoekers informeren? Producten verkopen? Leads binnenhalen? Wat je doel ook is, wij ontwerpen een website die werkt voor jouw organisatie. We vinden het belangrijk dat jij weet wat jouw website oplevert. Met analyse software zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in bezoekersaantallen, conversiecijfers en andere belangrijke data van jouw website.

Tevreden klanten gingen je voor

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds de start van Heijtec in 2011 proberen we zoveel mogelijk klanten blij te maken. We zetten graag een stapje extra en dat zie je terug in de goede reviews die wij ontvangen. We werken voor klanten door het hele land, maar het merendeel komt uit Gelderland. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Daag ons uit!

Contact opnemen

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)

"Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website krijgt."

Betuws Schoorsteenveegbedrijf

SEO Gelderland

Hoog in de Google zoekresultaten

Door hoog te scoren in de Google zoekresultaten, ontvang je meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

SEO in Gelderland

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij voor nog meer bezoekers, zodat jouw organisatie kan groeien.

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Domeinnaam & Hosting

Ook voor domeinnaamregistratie en hosting kun je bij ons terecht! Wij zorgen voor de beste oplossing, die aansluit op jouw situatie en wensen.

Veilig & Betrouwbaar

Onze websites voldoen aan de AVG privacywetgeving. Ze worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Website zelf aanpassen

Het merendeel van onze websites wordt afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas je zelf eenvoudig de inhoud van je website aan. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld WordPress? Dan ben je aan het juiste adres!

Website of webshop laten maken

Wil je met je website voornamelijk online producten of diensten verkopen. Dan kan het inrichten van de website als webshop interessant zijn. Wij hebben jaren ervaring in het ontwikkelen en beheren van professionele WooCommerce en Magento webshops.


Webdesign bureau in Gelderland

Webdesign bureau Heijtec ICT is gevestigd in Geldermalsen, provincie Gelderland. Sinds 2011 voorzien wij onze klanten van webdesign (websites, webshops & apps), online marketing (SEO & SEA), webbeheer (onderhoud & beveiliging), domeinnaamregistratie en hosting. Voor webdesign in Gelderland, schakel je Heijtec ICT in.

Over Utrecht

Gelderland is qua landoppervlakte de grootste provincie van Nederland. De provincie wordt begrensd door Duitsland en in Nederland door de provincies Overijssel, Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem. De grootste stad binnen de provincie is echter Nijmegen. Andere grote gemeenten binnen de provincie zijn Apeldoorn, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen, Overbetuwe, Harderwijk, Lingewaard en West Betuwe. Bron: Wikipedia.


Waar wacht je nog op?
Daag ons uit!