Webbeheer

Onderhoud

Wilt u zich geen zorgen maken over de actualiteit, veiligheid en juiste werking van uw website? U kunt het beheer van uw website aan ons toevertrouwen. Dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk. Daarbij maakt het niet uit of de website door Heijtec ICT is gerealiseerd of door een ander bedrijf.


Content Management System

Wanneer de inhoud van uw website regelmatig verandert en u dit eenvoudig zelf wil beheren, is het handig om een CMS aan uw website te koppelen. CMS staat voor Content Management System en hiermee kunt u gemakkelijk zelf de inhoud van uw website veranderen. Ook bij websites die zonder CMS zijn ontworpen is het mogelijk om hier een dergelijk systeem aan te koppelen.


WordPress Update & Security Service

Speciaal ontwikkeld voor WordPress websites bieden een update- en beveiligingsdienst aan. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Deze populariteit heeft als gevolg dat WordPress steeds vaker het doelwit is van hackers. Het is daarom van groot belang dat uw website met de laatste updates draait.

Kennis maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Afspraak maken

Domeinnaam & Hosting

Naast design en beheer kunnen we u ook van hosting en domeinnamen voorzien. Buiten het feit dat we dit zeer voordelig aanbieden, brengt u alles onder op één adres. Wel zo gemakkelijk!

Lees verder

Zoekmachineoptimalisatie

Als u eenmaal een mooie positie in een zoekmachine als Google bereikt hebt, is het ook de bedoeling om die vast te houden. Het is hierbij belangrijk om nieuwe trends en ontwikkelingen goed in de gaten te houden en deze snel door te voeren binnen uw website.

Lees verder