Website laten maken voor Transport & Logistiek

Wil je een professionele website laten maken voor jouw transportbedrijf? Dat kan bij Heijtec ICT. Wij helpen de Transport & Logistiek aan een professionele, maar betaalbare website. Wij zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google en dat je website voldoet aan de huidige wetgeving.


website laten maken voor transport & logistiek

Tevreden klanten gingen je voor

Wij realiseren al sinds 2011 effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Heijtec ICT werkt onder andere voor transportbedrijven, koeriers, logistiek, distributie, op- en overslag en andere specialisten. Voor een professionele website schakel je dé websitebouwers voor de transportsector in!

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign voor de transportsector

Groeien met je transportbedrijf? Wij helpen je naar online succes. Voor zowel grote transportbedrijven als ZZP'ers. Naast een duidelijk overzicht van je diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites in de transport en logistiek plaatsen we doorgaans het volgende:

  • Homepagina
  • Dienstenpagina
  • Over ons pagina
  • Offerteaanvraag formulier
  • Contactpagina

Heb jij specifieke wensen? Bijvoorbeeld de integratie van Track & Trace software? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we zo goed als alles maken.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren onze website en alles er omheen voor onze onderneming. Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project wordt besteed aan iedereen aanraden."

Bouwbedrijf Mekkes

Transport website laten maken?

085 401 9132
Webdesign & SEO voor transportbedrijven

Meer bezoekers, meer klanten

Wij zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt. Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Op vakantie? Zet het eenvoudig op je website

Onze websites worden standaard afgeleverd met een gebruiksvriendelijk systeem. Hiermee pas je zelf eenvoudig de website aan. Geen behoefte aan werkzaamheden achter de computer na een lange werkdag? Ook voor aanpassingen aan je website, zoals het plaatsen van een vakantiemelding of een foto van de uitbreiding van het wagenpark, staan wij voor je klaar.


Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Vragen of advies?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken je iemand? Help hem / haar en deel dit bericht: