Stage: Marketing & Communication Specialist – 25148

Locatie: Geldermalsen.

Online marketeer worden? Wij leren je graag kennen!

Bij Heijtec zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops in de breedste zin van het woord. We werken voor hele diverse klanten. Van timmerman tot kledingwinkel, van autobedrijf tot energiemaatschappij en alles er tussenin. De belangrijkste uitgangspunten van onze producten zijn conversie (bezoekers omzetten in klanten) en SEO (vindbaarheid in zoekmachines). We hebben graag dat je je ontwikkelt als online marketeer met SEO, SEA of Social media als specialisme.

Over welke vaardigheden beschikt de student?

  • Je bent leergierig en creatief;
  • Je werkt zelfstandig en verantwoordelijk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal en kan een goed stukje typen;
  • Je hebt enige basiskennis van SEO;
  • Ervaring met WordPress, of SEA is niet vereist, maar wel een pluspunt;
  • Je bent niet allergisch voor honden.

Wat biedt het leerbedrijf de student?

Wij bieden je een uitdagende stage binnen een groeiende organisatie. Bij goed gevolg is een vaste aanstelling mogelijk. Je komt terecht in een jong team op onze vestiging in Geldermalsen. Op kantoor is vaak een goed afgerichte hond aanwezig. Een aai over zijn bol vindt hij leuk, maar dat is uiteraard geen vereiste. Er hangt een informele sfeer en er is ruimte voor jouw persoonlijke wensen. In januari betrekken wij ons geheel vernieuwde kantoor met o.a. een voetbaltafel en een dartbord. Daag jij ons uit?

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt en denk je dat jij onze interesse kan wekken? Stuur je motivatie en CV op naar werkenbij@heijtec.nl.

Werving- en selectiebureau, headhunter of vergelijkbaar?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.