SEO (Zoekmachineoptimalisatie)


Hoger in Google met Search Engine Optimization!

Offerte aanvragen

Zoekmachines zijn de belangrijkste verkeersbron voor je website. Het is daarom erg belangrijk dat je website zo hoog mogelijk scoort op de belangrijkste zoekwoorden. Je kunt in Google adverteren, maar je wil natuurlijk niet voor iedere bezoeker betalen.

Wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie ook wel SEO (Search Engine Optimization) is een verzamelterm voor werkzaamheden bedoeld om een website op bepaalde zoektermen in hoger van de zoekresultaten te krijgen. Dit zorgt er namelijk voor dat meer mensen de website via een zoekmachine kunnen vinden. Met een marktaandeel van 94% is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine. Vandaar dat we ons bij zoekmachineoptimalisatie voornamelijk richten op hoog scoren in Google. Meer bezoekers op je website? Goed gevonden worden begint met een nauwkeurige analyse.

Raadpleeg een SEO expert
SEO / Zoekmachineoptimalisatie voor websites en webshops
“85% van de Google bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina”

Hoger in Google


SEO in een paar stappen

 • Analyseren van de doelgroep

  Voordat we met het optimaliseren kunnen beginnen, moet eerst duidelijk zijn wat je doelgroep is en welke zoektermen je potentiële klanten gebruiken. Aansluitend kijken we hoe je website nu scoort en waar de verbeterpunten liggen.

 • Optimaliseren van de website

  Zoekmachines hechten waarde aan gestructureerde websites. We controleren of de website correct is opgebouwd en welke technieken we kunnen implementeren. Vaak betekend dit het aanpassen en toevoegen van headers, alt codes, URL's, meta omschrijvingen, Micro formats en AMP.

 • Zoekmachinevriendelijke content

  Vrijwel iedereen kan een stuk tekst schrijven, maar niet iedereen kan een goede roman schrijven. Zo is het ook met het online teksten. Of het nu gaat om het schrijven van nieuwe teksten of het optimaliseren van bestaande teksten, we zorgen voor maximaal rendement.

 • Website autoriteit vergroten

  Wanneer er veel kwalitatieve links naar een website verwijzen, gaat Google er vanuit dat die pagina belangrijk is en dus hoog in de zoekresultaten hoort te staan. Het aanleggen van deze links noemen we linkbuilding. Dat klinkt heel simpel, maar in werkelijkheid is het genuanceerder. Sterker nog, wanneer linkbuilding verkeerd wordt toegepast, kan het zelfs een negatief effect hebben. Het is van groot belangrijk dat het kwalitatieve en relevante, maar ook diverse links zijn. Hiervoor analyseren we concurrenten en leggen we links aan op betrouwbare websites zoals Social Media, blogs en forums. Om het voor de zoekmachine zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, verspreiden we de linkbuilding over een aantal weken en gebruiken we verschillende IP adressen.

Meer bezoekers naar je website?

085 401 9132

Maandelijkse SEO voor zoekmachines

We houden je posities en die van je concurrenten constant in de gaten en werken maandelijks verder aan de optimalisatie van jouw website of webshop. Omdat we ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten, kunnen we deze snel doorvoeren binnen je website. Bovendien ontvang je van dit alles periodiek een rapport per e-mail.

Hoger in Google
Interne linkstructuur voor SEO
 

Gratis website analyse

Is jouw website geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines?
Ontvang een gratis website analyse!

  * verplicht