SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Hoger in Google met Search Engine Optimization!

Offerte aanvragen

Zoekmachines zijn de belangrijkste verkeersbron voor je website. Het is daarom erg belangrijk dat je website zo hoog mogelijk scoort op de belangrijkste zoekwoorden. Je kunt in Google adverteren, maar je wil natuurlijk niet voor iedere bezoeker betalen.

Zoekmachineoptimalisatie ook wel SEO (Search Engine Optimization) is een continu proces om ervoor te zorgen dat jouw website op bepaalde zoektermen in de top 10 van de zoekresultaten te vinden is. Met een marktaandeel van 94% is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine. Vandaar dat we ons bij zoekmachineoptimalisatie voornamelijk richten op hoog scoren in Google.

SEO / Zoekmachineoptimalisatie voor websites en webshops
“85% van de Google bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina”
 • Analyseren van de doelgroep

  Voordat we met het optimaliseren kunnen beginnen, moet eerst duidelijk zijn wat je doelgroep is en welke zoektermen je potentiële klanten gebruiken. Aansluitend kijken we hoe je website nu scoort en waar de verbeterpunten liggen.

 • Optimaliseren van de website

  Zoekmachines hechten waarde aan gestructureerde websites. We controleren of de website correct is opgebouwd en welke technieken we kunnen implementeren. Vaak betekend dit het aanpassen en toevoegen van headers, alt codes, URL’s, meta omschrijvingen, Micro formats en AMP.

 • Zoekmachinevriendelijke content

  Vrijwel iedereen kan een stuk tekst schrijven, maar niet iedereen kan een goede roman schrijven. Zo is het ook met het online teksten. Of het nu gaat om het schrijven van nieuwe teksten of het optimaliseren van bestaande teksten, we zorgen voor maximaal rendement.

 • Website autoriteit vergroten

  Wanneer er veel kwalitatieve links naar uw website zijn, gaat Google er vanuit dat die pagina belangrijk is en dus hoog in de zoekresultaten hoort te staan. We zeggen niet voor niets kwalitatieve links, want met de komst van het PageRank-algoritme van Google werd niet meer alleen naar de hoeveelheid links gekeken, maar ook de individuele waarde van iedere link. Het verkrijgen van deze kwalitatieve backlinks noemen we linkbuilding.

Meer bezoekers naar je website?

085 401 9132

Maandelijkse SEO voor zoekmachines

We houden je posities en die van je concurrenten constant in de gaten en werken, indien gewenst, verder aan de optimalisatie daarvan. Omdat we constant op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends, kunnen we deze snel doorvoeren binnen je website. Bovendien ontvang je van dit alles een maandelijks rapport per e-mail.

Gratis website analyse

Is jouw website geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines?
Ontvang een gratis website analyse!