Schildersbedrijf website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken voor jouw schildersbedrijf? Heijtec ICT is dé specialist in webdesign voor schildersbedrijven. Door onze ruime ervaring in de bouwsector weten we exact waar een website voor schildersbedrijven aan moet voldoen. De juiste uitstraling, klantvriendelijk én effectief zijn daarbij belangrijke kenmerken. Je wilt immers dat jouw diensten de doelgroep op de juiste wijze bereiken. Het webdesign voor jouw schildersbedrijf laat je dan ook met een gerust hart over aan de specialisten van Heijtec ICT.

  • Goed vindbaar in Google
  • Professioneel en klantvriendelijk
  • Eenvoudig te beheren en aanpassen
  • AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving
  • Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten
  • Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud
Expert inschakelen
Schildersbedrijf website laten maken

Webdesign bureau voor schildersbedrijven

Resultaatgericht webdesign voor schilders

Binnen ons team weten wij als geen ander dat jij je als schilder moet kunnen onderscheiden van de concurrentie. Veel schildersbedrijven moeten het van mond-tot-mondreclame hebben, maar vergeten daarbij dat hun bedrijfswebsite vaak het eerste contactmoment met de potentiële klant is. Uit cijfers blijkt dat de meeste mensen op de website van een schilder kijken om een indruk van het bedrijf te krijgen en de contactgegevens op te zoeken. Het is dus erg belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Met onze effectieve websites zetten wij meer bezoekers om in klanten.

Offerte aanvragen

Effectieve websites voor schildersbedrijven

Wanneer je een website laat maken voor jouw schildersbedrijf, laat je liever niets aan het toeval over. Dat is precies de reden waarom je kiest voor de expertise van onze ervaren webdesigners. Wij voorzien je van een website die is geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor ontvang je meer potentiële klanten op je website. Met effectieve conversietechnieken, zetten we die bezoekers vervolgens om in leads.

Meer dan alleen een website

Ook na de oplevering van je nieuwe website, kun je op ons rekenen met support, onderhoud, online marketing. Als schildersbedrijf wil je kostbare tijd immers liever besteden aan zaken waar je echt goed in bent. Daarom bieden wij je de nazorg die je nodig hebt. Zo voorzien wij jouw website van de updates, voeren we belangrijke aanpassingen door en kunnen we er met SEO ook voor zorgen dat de website nog meer bezoekers binnenhaalt. Daarnaast zijn onze websites voor schilders altijd voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo heb je ook zelf de mogelijkheid om informatie op je website te wijzigen te wijzigingen.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren onze website en alles er omheen voor onze onderneming. Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project wordt besteed aan iedereen aanraden."

Bouwbedrijf Mekkes

Professionele website laten maken?

085 401 9132

Een betrouwbare website zonder omkijken

Wanneer je bij Heijtec ICT een website laat maken, bieden wij je altijd een all-in-one service. We voorzien je dus ook graag van een passende domeinnaam en de benodigde hosting. Uiteraard volledig afgestemd op de behoefte van jouw website. Daarnaast leveren we elke website af met HTTPS en een SSL certificaat. Ook de implementatie van andere beveiligingsmogelijkheden kun je met een gerust hart overlaten aan onze webdevelopers.

Zo kun je jouw websitebezoekers voorzien van uitstekende online privacy en optimale veiligheid. Voor zoekmachinevriendelijke websites voor schildersbedrijven staat ons team graag voor je klaar. We zorgen voor een maatwerk webdesign, online vindbaarheid én veiligheid. Met een webdesign van Heijtec ICT krijgt jouw schildersbedrijf de aandacht die het verdiend.

Vragen of advies?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken je iemand? Help hem / haar en deel dit bericht: