Rijschool website laten maken

Wil je een website laten maken voor jouw rijschool? Wij van Heijtec ICT helpen rijschoolhouders aan een professionele, maar betaalbare website. Wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan de huidige wetgeving en goed gevonden wordt door Google. Wel zo belangrijk, gezien de huidige concurrentie.


website laten maken voor een rijschool

Tevreden rijschoolhouders gingen je voor

Wij realiseren al sinds 2011 effectieve websites die websitebezoekers omzetten in leerlingen. Heijtec ICT werkt onder andere voor autorijscholen, motorrijscholen, rijscholen voor een groot rijbewijs en overige verkeersopleidingen. Voor een doeltreffende website schakel je dé websitebouwers voor de rijscholen in!

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign voor rijscholen

Het aantal leerlingen dat lest bij jouw rijschool laten groeien? Wij helpen je naar online succes. Dit voor zowel ZZP'ers als grote en kleinere rijscholen. Naast een duidelijk overzicht van jouw diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers van je website eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites in de verkeersopleidingenbranche plaatsen we doorgaans het volgende:

  • Homepagina
  • Dienstenpagina
  • Tarievenpagina
  • Over ons pagina
  • Contactpagina

Wist je dat de helft van de bezoekers jouw website bezoekt via een smartphone? Wij zorgen ervoor dat de website op ieder apparaat goed leesbaar is.

Heb jij specifieke eisen? Bijvoorbeeld een interactieve agenda waarmee lessen eenvoudig zijn te plannen. Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we zo goed als alles realiseren.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Heijtec ICT luistert goed naar uw wensen. Er wordt snel gereageerd en alles wordt netjes gecommuniceerd. Super service."

Van Veluw BV

Website voor jouw rijschool laten maken?

085 401 9132
SEO voor rijschool

Meer bezoekers, meer leerlingen

Met SEO zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is. Want een hogere ranking in Google betekent meer potentiële klanten voor jouw rijschool. Onze websites worden daarom zoekmachinevriendelijk gebouwd en voldoen aan alle technische eisen.

Contact opnemen

Pas zelf eenvoudig je website aan

Onze websites worden standaard afgeleverd met een gebruiksvriendelijk systeem. Hiermee kan je zelf de rijschool website aanpassen. Heb je hier geen behoefte aan? Wij staan ook voor je klaar om aanpassingen door te voeren, zoals speciale acties, het aanpassen van het slagingspercentage of het aanzetten van een vakantiemelding.


Domeinnaam & Hosting

Heb je nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.

Veilig & Betrouwbaar

Doordat wij jouw website standaard voorzien van een SSL certificaat en andere beveiligingsfuncties creëren wij een veilige website. Belangrijk voor jou en je bezoekers. Maar ook van belang voor de ranking in Google.

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken je een rijschool? Help door dit bericht te delen: