Website laten maken voor zorg en paramedici

Wil je een professionele website laten maken voor jouw paramedisch bedrijf? Dat kan bij Heijtec ICT. Wij helpen specialisten aan een unieke, maar betaalbare website. Wij zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google en dat je website voldoet aan de huidige wetgeving.


website laten maken voor paramedici

Tevreden klanten gingen je voor

Wij realiseren sinds 2011 unieke websites voor dienstverleners. Heijtec ICT werkt onder andere voor fysiotherapeuten, chiropractors, diëtisten, ergotherapeuten, huidtherapeuten, logopedisten, tandartsen, huisartsen, mondhygiënisten, podotherapeuten en psychologen. Voor een professionele website schakel je dé websitebouwers voor medici en paramedici in!

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign voor de paramedische sector

Groeien met je bedrijf? Wij creëren effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Voor zowel grotere organisaties als ZZP'ers. Wij verwerken je logo en huisstijl in een vertrouwd ontwerp, zodat de bezoeker meteen een goed gevoel heeft bij jouw praktijk. Met een afspraakformulier kan men eenvoudig een aanvraag indienen.

Als zorgverlener heb jij een of meerdere specialisaties, zoals bijvoorbeeld medical taping, sportmassage of dry needling. In een duidelijk overzicht maken we zichtbaar waar jouw bedrijf goed in is.

Heb jij specifieke wensen? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we vrijwel alles maken.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Klantvriendelijke medewerkers waarbij service hoog in het vaandel staat. Er is een mooi en technisch goed product afgeleverd."

Saas, zorgprofessional

Professionele website laten maken?

085 401 9132
Zoekmachinevriendelijk webdesign voor fysiotherapie, huidtherapeuten en psychologen

Meer bezoekers, meer klanten

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Project afgerond? Zet het eenvoudig op je website

Onze websites worden standaard afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas je zelf eenvoudig de website aan. Geen behoefte aan werkzaamheden achter de computer na een lange werkdag? Ook voor aanpassingen aan je website, zoals het plaatsen van een vakantiemelding of een afgerond project, staan wij voor je klaar.


Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Vragen of advies?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken je een ondernemer? Deel dit bericht: