Reviews

Heijtec ICT is benieuwd naar jouw ervaring!

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website via reviews laten zien hoe jij onze service ervaren hebt. Wij vragen je dan ook vriendelijk om een review achter te laten via het onderstaande formulier.

Review plaatsen:

Gemiddelde beoordeling:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Recente reviews:

Mooie nieuwe professionele website door Heijtec

Rated 5 out of 5
7 december 2021

2 maanden geleden is onze mooie nieuwe website gelanceerd door Heijtec. Professioneel, geheel naar wens, overzichtelijk en volgens onze verwachtingen. Persoonlijk contact, altijd en snel bereikbaar, meedenkend en oplossingsgericht. Wij zijn heel tevreden en hebben goede ervaringen. Bent u op zoek naar een professionele websitebouwer, dan bevelen wij Heijtec van harte aan!

Fysio West Betuwe - Hilde Kos & Charlotte Klop

Goed werk geleverd

Rated 5 out of 5
26 november 2021

Naar aanleiding van een vraag die ik online gesteld heb werd ik al snel gebeld waarna mijn wensen zijn ingewilligd. Nooit geweten dat zoiets mogelijk was. Ik heb nu een fijne, klantvriendelijke website/shop die al goed loopt. Dit dankzij de hulp van en fijne samenwerking met Heijtec. Heel erg bedankt en natuurlijk aanbevolen

Frans Kuijpers

Goede ervaringen met Heijtec ICT

Rated 5 out of 5
24 juni 2021

Mooie website met een spoedige oplevering en een zeer klantvriendelijke gebruiksaanwijzing. Heijtec is een betrouwbare en enthousiaste bouwer van websites. Van harte aanbevolen!

D.Jansma

Professionals

Rated 5 out of 5
25 december 2020

Zoekende naar een professionele websitebouwer kwam ik een aantal maanden geleden via Google bij Heijtec ICT uit. Het is een bureau waar je echt op kunt bouwen. Persoonlijk, heldere verwachtingen en oplevering naar wens.

Johan de Ruiter

Fantastische webshop opgeleverd

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Heijtec heeft één van onze nieuwe webhops ontworpen. Ondanks de druk van een krappe deadline hebben ze een fantastische webshop opgeleverd. Er is goed samengewerkt met onze marketeer en ze hebben de wensen netjes uitgewerkt. Zowel qua vormgeving als de techniek zijn wij zeer tevreden. Zoek je een betrouwbare webdesigner, dan kan ik deze partij op alle fronten aanraden!

Ilse Dorrestijn