Reviews

Heijtec ICT is benieuwd naar jouw ervaring!

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website via reviews laten zien hoe jij onze service ervaren hebt. Wij vragen je dan ook vriendelijk om een review achter te laten via het onderstaande formulier.

Review plaatsen:

Gemiddelde beoordeling:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Recente reviews:

Goede ervaringen met Heijtec ICT

Rated 5 out of 5
24 juni 2021

Mooie website met een spoedige oplevering en een zeer klantvriendelijke gebruiksaanwijzing. Heijtec is een betrouwbare en enthousiaste bouwer van websites. Van harte aanbevolen!

D.Jansma

Professionals

Rated 5 out of 5
25 december 2020

Zoekende naar een professionele websitebouwer kwam ik een aantal maanden geleden via Google bij Heijtec ICT uit. Het is een bureau waar je echt op kunt bouwen. Persoonlijk, heldere verwachtingen en oplevering naar wens.

Johan de Ruiter

Fantastische webshop opgeleverd

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Heijtec heeft één van onze nieuwe webhops ontworpen. Ondanks de druk van een krappe deadline hebben ze een fantastische webshop opgeleverd. Er is goed samengewerkt met onze marketeer en ze hebben de wensen netjes uitgewerkt. Zowel qua vormgeving als de techniek zijn wij zeer tevreden. Zoek je een betrouwbare webdesigner, dan kan ik deze partij op alle fronten aanraden!

Ilse Dorrestijn

Prettige samenwerking!

Rated 5 out of 5
8 augustus 2020

Ik heb heel prettig samengewerkt met de mensen van Heijtec ICT. Ze denken mee en komen met goede adviezen en oplossingen. Waardoor wij nu een hele mooie en overzichtelijke website hebben!

Anoniem

Snel en goedkoop

Rated 5 out of 5
10 februari 2020

Mijn oude website was aan vervanging toe. En voor een fractie van de prijs wat ik voor mijn oude website heb betaald, heeft Heijtec een prachtige nieuwe website neergezet. Ik ben er erg blij mee!

Herman Dassen