Over Heijtec ICT

Op het internet liggen kansen! Heijtec ICT helpt jou en je onderneming naar online succes! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen webdesign met conversie (bezoekers omzetten in klanten) en zoekmachineoptimalisatie (hoger in Google) als uitgangspunt.

Het team van Heijtec ICT bestaat uit gedreven professionals met een passie voor internet en technologie. Wij zijn aangesloten bij een internationaal netwerk met betrouwbare partners, waardoor we organisaties van klein tot groot de beste oplossing kunnen bieden.

Webdesign & Meer

Bij Heijtec ICT zetten we de extra stap die jouw organisatie nodig heeft. Naast effectieve websites en webshops, voorzien wij je organisatie ook op het gebied van domeinnaamregistratie, hosting, webteksten, fotografie, internetmarketing, SEA, SEO (zoekmachineoptimalisatie), maar ook website onderhoud en beveiliging. Voor elk aspect van webdevelopment hebben we de juiste specialisten in huis.

Heijtec ICT - Voor online succes!

Op zoek naar de vertalingen van jouw ideeën?

Samen de online doelstelling behalen!

Doelgerichte webproducten

Ons doel is het ontwikkelen van professionele en resultaatgerichte websites, apps en webshops voor allerlei soorten organisaties. We opereren vanuit het centraal gelegen Geldermalsen, Gelderland en richten ons voornamelijk op het MKB in de midden Nederland. Zit je buiten deze regio? Geen probleem! Met de hedendaagse technologie is afstand geen belemmering meer. We hebben tegenwoordig zelfs klanten in Duitsland en België.

Naar Webdesign
Webdesigner Heijtec ICT
Doelgerichte websites van Heijtec ICT

Innoverende oplossingen

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en runnen van websites en webshops kunnen wij je online marketing naar een nieuw niveau brengen. Waar de meeste webdesign bureau’s zich uitsluitend bezig houden met het ontwikkelen van websites, gaan wij veel verder. We richten ons op het creëren van innoverende oplossingen die verder gaan dan de norm.

Naar Online Marketing

Wij werken onder andere met:

Comodo SSL certificaten
Let's Encrypt SSL certificaten
WordFence WordPress website beveiliging
Sucuri website security
Cloudflare website CDN

Ideeën uitwisselen of kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons of stuur een e-mail via het onderstaande contactformulier.

085 401 9132