Over Heijtec ICT

Het team van Heijtec ICT bestaat uit gedreven professionals met een passie voor internet en technologie. Met 8 disciplines binnen één organisatie helpen wij sinds 2011 klanten van klein tot groot naar online succes.

Op het internet liggen kansen voor iedere business! Heijtec ICT helpt jou en je onderneming naar online succes! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen webdesign met conversie (bezoekers omzetten in klanten) en zoekmachineoptimalisatie (hoger in Google) als uitgangspunt.

Webdesign & Meer

Bij Heijtec ICT zetten we de extra stap die jouw organisatie nodig heeft. Naast effectieve websites en webshops, voorzien wij organisaties ook van domeinnaamregistratie, hosting, webteksten, fotografie, online marketing, SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (adverteren), maar ook website onderhoud en beveiliging. Voor elk aspect van webdevelopment hebben wij de juiste specialisten in huis.

Kennismaken?
Heijtec ICT - Voor online succes!

"Als tuinontwerp- en adviesbureau heb je natuurlijk een goede website nodig! Al een aantal jaar verzorgt Heijtec ICT mijn website en email. Ik ben zeer tevreden! Heijtec ICT is flexibel, goed bereikbaar en up-to-date."

Mike, Verheij Tuinen

Tevreden klanten gingen je voor

Sinds 2011 hebben we tal van bedrijven geholpen naar online succes. Van kleine websites tot uitgebreide webshops met complete online marketingcampagne. Wij laten dan ook graag onze klanten voor ons spreken. Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)

Reviews bekijken

Doelgerichte webproducten

Ons doel is het ontwikkelen van professionele en resultaatgerichte websites, apps en webshops voor allerlei soorten organisaties. We opereren vanuit het centraal gelegen Geldermalsen, Gelderland en richten ons voornamelijk op het MKB in Nederland. Zit je buiten onze regio? Geen enkel probleem! Voor ons is afstand geen belemmering. We bedienen ook al klanten in Duitsland en België.

Naar Webdesign
Image
Doelgerichte websites van Heijtec ICT

Innoverende oplossingen

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en runnen van websites en webshops kunnen wij je online marketing naar een nieuw niveau brengen. Waar de meeste webdesign bureau’s zich uitsluitend bezig houden met het ontwikkelen van websites, gaan wij veel verder. We richten ons op het creëren van innoverende oplossingen die verder gaan dan de norm.

Naar Online Marketing

Wij werken onder andere met:

WordPress CMS
Magento Webshop software
Sucuri website security
Sucuri website security
Cloudflare website CDN
Comodo SSL certificaten
Let's Encrypt SSL certificaten
WordFence WordPress website beveiliging
Sucuri website security
Cloudflare website CDN

Ideeën uitwisselen of kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons of stuur een e-mail via het onderstaande contactformulier.

085 401 9132