Over Heijtec ICT

Het team van Heijtec ICT bestaat uit een groep gedreven professionals die onze klanten volledig ontzorgen op online gebied. We zijn aangesloten bij een internationaal netwerk met 130 ontwerpers en programmeurs, zodat we organisaties van klein tot groot de beste oplossing kunnen bieden.

De totaaloplossing

Heijtec ICT gaat verder dan websites ontwerpen en bouwen. We voorzien uw organisatie ook op het gebied van domeinnaamregistratie, hosting, internetmarketing en zoekmachineoptimalisatie, maar bijvoorbeeld ook in het schrijven van teksten en fotografie.

Op zoek naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen

Doelgerichte webproducten

Ons doel is het ontwikkelen van professionele en resultaatgerichte websites, apps en webshops voor allerlei soorten organsaties. We opereren vanuit Geldermalsen en richten ons voornamelijk op bedrijven in de Betuwe. Zit u buiten deze regio? Geen enkel probleem, want we komen graag naar u toe!

Innoverende oplossingen

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en runnen van websites en webshops kunnen wij uw online marketing naar een nieuw niveau brengen. Waar de meeste webdesignbureau’s zich uitsluitend bezig houden met het ontwikkelen van websites, gaan wij veel verder. We richten ons op het creëren van innoverende oplossingen die verder gaan dan de norm.