Heijtec ICT - Voor online succes!

Over Heijtec ICT

Het team van Heijtec ICT bestaat uit gedreven professionals met een passie voor internet en technologie. Met 8 verschillende disciplines binnen één organisatie helpen wij sinds 2011 klanten van klein tot groot naar online succes!

  • Online marketing
  • Webdesign & Development
  • Hosting & Domeinnaam
  • Onderhoud & Beveiliging

Op het internet liggen kansen voor iedere business! Heijtec ICT helpt jou en je onderneming naar online succes! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen webdesign met conversie (bezoekers omzetten in klanten) en zoekmachineoptimalisatie (hoger in Google) als uitgangspunt.

Kennismaken?
Heijtec ICT staat voor no-nonsense webdesign en marketing waarbij resultaat centraal staat!
Paul-Jan Heijdemann als militair

11 jaar Heijtec ICT

Oprichter en eigenaar Paul-Jan vertelt je meer over het ontstaan van Heijtec ICT.

"De tijd is voorbij gevlogen. In 2010 werd ik als militair naar Curaçao gestuurd. In mijn vrije tijd op dat tropische eiland begon ik aan de voorbereidingen van wat nu Heijtec ICT is. Na 4,5 maand terug in Nederland, stond inschrijven bij de Kamer van Koophandel bovenaan mijn todo-lijst. Heijtec werd een feit.

In 2013 besloot ik defensie te verlaten en Heijtec ICT uit te bouwen tot een volwaardig bedrijf. En dat is niet geheel zonder slag of stoot gegaan. In al die jaren is er gelukkig veel veranderd. Mooie projecten, goed personeel en betrouwbare partners maken Heijtec ICT tot wat het nu is. En daar ben ik heel erg trots op!

Van multinational tot lokale ZZP'er. Steeds meer bedrijven, stichtingen en verenigingen vinden hun weg naar Heijtec ICT. En als ze eenmaal klant zijn, gaan ze ondanks flinke concurrentie zelden weg. Daaruit maak ik op dat we op de goede weg zitten."

Maak kennis met ons team
Ayyoub

Ayyoub

Amber

Amber

Jesper

Jesper

Lisa

Lisa

Paul-Jan

Paul-Jan

Dexter

Dexter

Jayden

Jayden

Patryk

Patryk

Bezoek onze vestigingen in Geldermalsen of Utrecht
Heijtec ICT - Utrecht

Utrecht

Deze Heijtec locatie is gevestigd op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Ook wel de dotcompolder of het Silicon Valley van de lage landen genoemd.

Afspraak inplannen

Heijtec Geldermalsen

Geldermalsen

In Geldermalsen bevind zich het hart van Heijtec ICT. Deze Heijtec vestiging vind je tussen de appels en peren van de Betuwe.

Afspraak inplannen

93% van onze klanten beoordelen ons als uitstekend!

"Als tuinontwerp- en adviesbureau heb je natuurlijk een goede website nodig! Al een aantal jaar verzorgt Heijtec ICT mijn website en email. Ik ben zeer tevreden! Heijtec ICT is flexibel, goed bereikbaar en up-to-date."

Mike, Verheij Tuinen

Tevreden klanten gingen je voor

Sinds 2011 hebben we tal van bedrijven geholpen naar online succes. Van kleine websites tot uitgebreide webshops met complete online marketingcampagne. Wij laten dan ook graag onze klanten voor ons spreken. Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)

Reviews bekijken
Een volwaardig webbureau voor de prijs van een ZZP'er

Doelgerichte webproducten

Ons doel is het ontwikkelen van professionele en resultaatgerichte websites, apps en webshops voor allerlei soorten organisaties. We opereren vanuit het centraal gelegen Geldermalsen, Gelderland en Papendorp, Utrecht en richten ons op het MKB in Nederland. Zit je in het buitenland? Geen enkel probleem! Voor ons is afstand geen belemmering. We bedienen ook al klanten in Duitsland en België.

Naar Webdesign
Image
Doelgerichte websites van Heijtec ICT

Innoverende oplossingen

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en runnen van websites en webshops kunnen wij je online marketing naar een nieuw niveau brengen. Waar de meeste webdesign bureau’s zich uitsluitend bezig houden met het ontwikkelen van websites, gaan wij veel verder. We richten ons op het creëren van innoverende oplossingen die verder gaan dan de norm.

Naar Online Marketing

Wij werken onder andere met:

Certified Google Partner
Leadinfo - Lead software
WordPress CMS
WooCommerce webshops
Magento Webshop software
Cloudflare website CDN
Comodo SSL certificaten
Let's Encrypt SSL certificaten
WordFence WordPress website beveiliging
Sucuri website security
Semrush SEO software
Mollie Payments voor het ontvangen van online betalingen

Ideeën uitwisselen of kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons of stuur een e-mail via het onderstaande contactformulier.

085 401 9132

    Webdesign & Marketing

    Bij Heijtec ICT zetten we de extra stap die jouw organisatie nodig heeft. Naast effectieve websites en webshops, voorzien wij organisaties ook van domeinnaamregistratie, hosting, webteksten, fotografie, online marketing, SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (adverteren), maar ook website onderhoud en beveiliging. Voor elk aspect van webdevelopment hebben wij de juiste specialisten in huis.