Online marketing

Meer omzet met de juiste online marketingstrategie

Afspraak maken

Verschillende onderzoeken tonen aan dat online marketing een extra omzet van 20 tot 50% kan opleveren. Samen kijken we hoe wij jouw plannen werkelijkheid kunnen laten worden.

Wat is online marketing?

Online marketing bevat alle vormen waarmee jij online promotie maakt voor jouw bedrijf. Dit kan onder andere door middel van adverteren in Google (SEA) of andere websites, E-mail marketing, Blog marketing, RSS marketing, Affiliate marketing en social media. Daarbij is het belangrijk dat jouw website geoptimaliseerd is voor conversie en zoekmachines.

Online marketing

Online adverteren met Google Ads

Met adverteren in zoekmachines, ook wel SEA genoemd, kun je zeer nauwkeurig het bereik van je advertenties meten. Met Google Ads kan men adverteren binnen Google en haar partners. Je hebt de advertenties ongetwijfeld weleens gezien. Het zijn de advertenties bovenaan en aan de rechterkant van de organische zoekresultaten in Google. Google Ads is zeer effectief en zeer geschikt om in korte tijd veel sales te genereren. Aan de hand van een lijst met zoekwoorden bepalen we wanneer je advertentie wordt weergegeven. De posities van de advertentie wordt bepaald op basis van relevantie, kwaliteit en de biedingen. Het adverteren gaat op basis van kosten-per-klik (CPC). Dit houdt in dat je alleen betaald voor personen die daadwerkelijk op jouw advertentie klikken.

Meer Google Ads

Social Media

Het zal je niet verassen dat je via Social Media veel bezoekers naar je website kunt lokken. Het is laagdrempelig en door met je bedrijf een actieve houding op bekende Social Media platforms aan te nemen, kun je je merk beter in de markt zetten. Naast de marketingvoordelen heeft Social Media ook een steeds grotere invloed op de vindbaarheid in zoekmachines. We kunnen dus wel stellen dat Social Media vandaag de dag een essentieel onderdeel moet zijn van jouw internetmarketingstrategie.

Deel dit bericht!

Vragen of advies nodig?

085 401 9132

Content marketing

Goede content, bijvoorbeeld via een blog, is een geweldige manier om nieuwe bezoekers aan te trekken en terug te laten keren. Met relevante informatie vergroot je het bereik van je website en scoor je beter in zoekmachines. Bekijk ons blog.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij je als adverteerder een partner (affiliate) beloont op basis van commissie. Deze vorm van internetmarketing is de laatste jaren sterk toegenomen, omdat hier ook voor affiliates goed in te verdienen is.

RSS marketing

Met een RSS feed houd je abonnees op de hoogte van veranderingen op je website. Het is een zeer voordelige en gemakkelijk te gebruiken internetmarketing methode. De ontvangers zijn immers al geïnteresseerd in je website, want anders hadden ze zich niet geabonneerd. Abonneer op onze RSS feed.


E-mail marketing

E-mail marketing is een belangrijke methode om potentiële klaten te bereiken. Met een email nieuwsbrief kun je advies, speciale aanbiedingen en nieuwe producten kenbaar maken aan de doelgroep. Een interessante nieuwsbrief zorgt ervoor dat je de concurrent voorblijft en dat klanten je niet vergeten, maar een nieuwsbrief houdt meer in dan alleen maar elke maand een e-mail versturen. Teveel bedrijven passen de nieuwsbrief verkeerd toe, waardoor de resultaten tegenvallen en steeds meer mensen uitschrijven.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van webdesign, marketing, SEO & SEA? Meld je dan aan voor de Heijtec nieuwsbrief!

Meer omzet?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

    * verplicht