Online marketing

Meer omzet met een succesvolle online marketingstrategie

Afspraak maken

Meer halen uit je website? Met de juiste online marketingstrategie helpen wij je naar online succes!

Wat is online marketing?

Online marketing bevat alle vormen waarmee jij online promotie maakt voor jouw bedrijf. Dit kan onder andere door middel van Zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren in Google (SEA) of op andere websites, E-mail marketing, Content marketing, RSS marketing, Affiliate marketing of social media. Daarbij is het belangrijk dat jouw website geoptimaliseerd is voor conversie en zoekmachines.

Online marketing

Hoger in de Google zoekresultaten met SEO

Hoger in Google met SEO

Meer bezoekers met SEO

Zoekmachine Google is vaak de belangrijkste bron van bezoekers voor je website. Het is daarom erg belangrijk dat je website zo hoog mogelijk scoort op relevante zoektermen. Met zoekmachineoptimalisatie ook wel SEO (Search Engine Optimization) optimaliseren we de vindbaarheid van je website, zodat zoveel mogelijk potentiële klanten je website kunnen vinden.

Meer over SEO

Alleen betalen voor resultaat met SEA

Online adverteren met Google Ads

Met adverteren in zoekmachines, ook wel SEA genoemd, kun je zeer nauwkeurig het bereik van je advertenties meten. Met Google Ads kan men adverteren binnen Google en haar partners. Je hebt de advertenties ongetwijfeld weleens gezien. Het zijn de advertenties bovenaan en aan de rechterkant van de organische zoekresultaten in Google. Google Ads is zeer effectief en zeer geschikt om in korte tijd veel sales te genereren. Aan de hand van een lijst met zoekwoorden bepalen we wanneer je advertentie wordt weergegeven. De posities van de advertentie wordt bepaald op basis van relevantie, kwaliteit en de biedingen. Het adverteren gaat op basis van kosten-per-klik (CPC). Dit houdt in dat je alleen betaald voor personen die daadwerkelijk op jouw advertentie klikken.

Meer over Google Ads
Adverteren met Google Ads

Advies nodig?

Bel ons geheel vrijblijvend!

085 401 9132

Content marketing

Goede content, bijvoorbeeld via een blog, is een geweldige manier om nieuwe bezoekers aan te trekken en terug te laten keren. Met relevante informatie vergroot je het bereik van je website en scoor je beter in zoekmachines. Bekijk ons blog.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij je als adverteerder een partner (affiliate) beloont op basis van commissie. Deze vorm van internetmarketing is de laatste jaren sterk toegenomen, omdat hier ook voor affiliates goed in te verdienen is.

E-mail marketing

E-mail marketing is een belangrijke methode om potentiële klaten te bereiken. Met een email nieuwsbrief kun je advies, speciale aanbiedingen en nieuwe producten kenbaar maken aan de doelgroep. Een interessante nieuwsbrief zorgt ervoor dat je de concurrent voorblijft en dat klanten je niet vergeten, maar een nieuwsbrief houdt meer in dan alleen maar elke maand een e-mail versturen. Teveel bedrijven passen de nieuwsbrief verkeerd toe, waardoor de resultaten tegenvallen en steeds meer mensen uitschrijven.

Social Media

Het zal je niet verassen dat je via Social Media veel bezoekers naar je website kunt lokken. Het is laagdrempelig en door met je bedrijf een actieve houding op bekende Social Media platforms aan te nemen, kun je je merk beter in de markt zetten. Naast de marketingvoordelen heeft Social Media ook een steeds grotere invloed op de vindbaarheid in zoekmachines. We kunnen dus wel stellen dat Social Media vandaag de dag een essentieel onderdeel moet zijn van jouw internetmarketingstrategie.

Deel dit bericht!

 

Meer omzet?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

    * verplicht