Makelaars website laten maken

Wil jij een effectieve makelaars website laten maken voor jouw makelaarskantoor? Wij regelen het! Wij helpen de makelaardij aan professionele, maar betaalbare websites. Met onze zoekmachinevriendelijke websites bereiken wij meer huizenverkopers en woningzoekenden.


Makelaars website laten maken

Tevreden makelaars gingen je voor

Wij realiseren al sinds 2011 effectieve websites die websitebezoekers omzetten in klanten. Heijtec ICT werkt onder andere voor makelaars, taxateurs, vastgoedbeheerders, verhuurders en bedrijfsmakelaars. Voor een professionele website schakel je dé websitebouwers voor de makelaardij in!

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign voor makelaarskantoren

Groeien in de makelaardij? Online liggen kansen, dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Wij helpen je naar online succes. Voor zowel grote makelaarskantoren als ZZP'ers. Een makelaars website wordt veelal ingericht om het aanbod optimaal te presenteren. Heb jij specifieke wensen? Bijvoorbeeld een koppeling met Funda? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we zo goed als alles maken.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren onze website en alles er omheen voor onze onderneming. Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project wordt besteed aan iedereen aanraden."

Bouwbedrijf Mekkes

Webdesign voor makelaars

085 401 9132
Webdesign voor makelaars

Meer bezoekers, meer klanten

Wij zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt. Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Nieuw aanbod? Zet het eenvoudig op je website

Onze makelaars websites worden standaard afgeleverd met een gebruiksvriendelijk systeem. Hiermee pas je zelf eenvoudig de website aan. Geen behoefte aan werkzaamheden achter de computer na een lange werkdag? Ook voor aanpassingen aan je website, zoals het plaatsen van een nieuw pand, staan wij voor je klaar.


Domeinnaam & Hosting

Heb je nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw makelaars website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Vragen of advies?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken jij een makelaar? Help hem / haar en deel dit bericht: