Loodgietersbedrijf website laten maken

Wil je een professionele website laten maken voor jouw loodgietersbedrijf? Dat kan bij de specialisten van Heijtec ICT. Wij helpen loodgieters aan een unieke, maar betaalbare websites. Wij zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google en dat je website voldoet aan de huidige wetgeving.

 • Goed vindbaar in Google
 • Professioneel en overzichtelijk
 • Eenvoudig te beheren en aanpassen
 • AVG proof; voldoen aan de privacywetgeving
 • Conversiegericht; bezoekers omzetten in klanten
 • Inclusief hosting, domeinnaam, SSL en onderhoud
Expert inschakelen
Loodgietersbedrijf website laten maken

Webdesign bureau voor loodgieters

Tevreden klanten gingen je voor

Wij realiseren al sinds 2011 professionele websites die bezoekers omzetten in klanten. Door onze ruime ervaring in de bouwsector weten we exact waar een website voor loodgieters aan moet voldoen. Veel loodgietersbedrijven moeten het van mond-tot-mondreclame hebben, maar vergeten daarbij dat hun bedrijfswebsite vaak het eerste contactmoment met de potentiële klant is. Uit onderzoek blijkt dat de meeste websitebezoekers op zijn naar een indruk van het bedrijf en de contactgegevens. Het is dus erg belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Voor een professionele website schakel je dan ook hét webdesign bureau voor loodgietersbedrijven in!


Doelgericht webdesign voor de loodgieters

Groeien met je loodgietersbedrijf? Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Voor zowel grote loodgietersbedrijven als ZZP'ers. Naast een duidelijk overzicht van je diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites van loodgieters plaatsen we doorgaans het volgende:

 • Homepagina
 • Dienstenpagina
 • Projecten en/of fotoalbum
 • Offerteaanvraag formulier
 • Over ons pagina
 • Contactpagina

Heb jij specifieke wensen? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we vrijwel alles maken.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren onze website en alles er omheen voor onze onderneming. Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project wordt besteed aan iedereen aanraden."

Bouwbedrijf Mekkes

Professionele loodgieters website laten maken?

085 401 9132
Zoekmachinevriendelijk webdesign voor loodgieters

Meer bezoekers, meer klanten

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

SEO voor loodgietersbedrijven

Naast goede websites verzorgen wij ook online marketing, zodat jij kunt groeien met jouw bedrijf. Met diensten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Adverteren via Google Ads) zorgen wij voor nog meer bezoekers op jouw website.

Contact opnemen

Project afgerond? Zet het eenvoudig op je website

Onze websites worden standaard afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas je zelf eenvoudig de website aan. Geen behoefte aan werkzaamheden achter de computer na een lange werkdag? Ook voor aanpassingen aan je website, zoals het plaatsen van een vakantiemelding of een afgerond project, staan wij voor je klaar.


Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Vragen of advies?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken je een loodgieter? Deel dit bericht: