Hosting


Hosting, domeinnaam, webdesign & marketing.
Al je websitezaken op één adres, wel zo gemakkelijk!

Hosting aanvragen

Om je website op internet te plaatsen hebben we drie dingen nodig; de website, een domeinnaam (bijvoorbeeld www.heijtecict.nl) en hosting. Wij kunnen je voorzien in alle drie de vereisten. Buiten het feit dat we dit zeer voordelig aanbieden, breng je alles onder op één adres. Wel zo gemakkelijk!

Wat is hosting?

Een ‘host’ is een gastheer. Hosting is het onderbrengen van één of meerdere websites op een server. Een server is een specifiek ingerichte computer die permanent in verbinding staat met het internet, zodat jouw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken is.

Wat is caching? Browser cache / server cache
Webdesigner

Webhosting

Webhosting is de meest voorkomende en voordeligste vorm van hosting. Bij webhosting huur je namelijk een stukje ruimte op een server. Door de ruimte op de server te verdelen onder meerdere gebruikers, worden de kosten laag gehouden.

Wanneer je je website door Heijtec ICT laat verzorgen word je ook voorzien van een bijpassend hostingpakket. Hierdoor heb je altijd voldoende schijfruimte en bandbreedte, maar betaal je niet teveel. Het merendeel van onze klanten kunnen wij al hosten voor € 2,- per maand.

WordPress hosting

Heb jij een WordPress website? Onze Managed WordPress hosting is ontworpen voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit hostingpakket is specifiek ingericht voor WordPress websites en ontzorgt je met automatische back-ups en maandelijks website-onderhoud.

Met top architectuur, snelle SSD's, WordPress caching, een Content Delivery Network, SSL certificaat en een in Nederland gevestigde server kun jij vertrouwen op Premium WordPress hosting.

WordPress Hosting
WordPress logo
Magento logo

Magento hosting

Een Magento webshop valt en staat met de juiste techniek. Het relatief zware e-commerce platform vraagt om extra veel kracht. Magento hosting biedt de juiste configuratie en optimalisatie van de server, zodat de webshop soepel kan draaien. Belangrijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines.

VPS & Dedicated hosting

Bij Dedicated hosting wordt de server alleen aan jou verhuurt. Hierdoor hoef je geen schijfruimte en verkeerscapaciteit te delen met andere huurders. Een voordeliger alternatief is VPS (Virtual Private Server) waarbij een virtuele server alleen aan jou verhuurt wordt.

Snelheid van je website verbeteren in 2018

Maak je idee werkelijkheid

Informeer naar de mogelijkheden

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een adres om het bezoeken van een website gemakkelijker te maken. De domeinnaam van onze website is gekoppeld aan de server waar onze website is opgeslagen. Door deze pagina te bezoeken wordt de website die op de server staat weergegeven. De domeinnaam bestaat uit twee onderdelen. De naam, ookwel SLD genoemd (bijvoorbeeld: HeijtecICT) en de extensie, ookwel TLD genoemd (bijvoorbeeld: .nl). Het volledige adres van een website wordt een URL genoemd (bijvoorbeeld: https://www.heijtecict.nl).

Domeinnaam registreren

Wanneer je een domeinnaam registreert, krijg je het exclusieve gebruiksrecht van de domeinnaam voor een bepaalde periode. Het is niet mogelijk om een domeinnaam te kopen, dus je kunt nooit de permanente eigenaar van de domeinnaam worden. Zodra de domeinnaam is geclaimd en je deze registratie blijft verlengen, is het voor andere personen niet mogelijk om de domeinnaam te registreren.

Domein registreren
AVG website beveiligen

SSL certificaten

Als website eigenaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van gegevens die je website verwerkt. Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van deze gegevens. Met een SSL certificaat wordt er een gecodeerde (beveiligde) verbinding opgezet tussen de server en de website bezoeker. Op die manier kunnen bezoekers veilig gebruikmaken van met name persoonsgegevens, wachtwoorden en creditcardnummers.

SSL certificaten

Aan de slag!

Realiseer razendsnel jouw idee.
Geef je wensen aan ons door en wij zorgen dat je binnen 24 uur online bent.