Website laten maken voor een bouwbedrijf, aannemer, installatiebedrijf, timmerman, etc

Wil je een professionele website laten maken voor jouw bouwbedrijf? Dat kan bij Heijtec ICT. Wij helpen vakmannen aan een unieke, maar betaalbare website. Wij zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google en dat je website voldoet aan de huidige wetgeving.


Website laten maken voor bouwbedrijf

Tevreden vaklui gingen je voor

Wij realiseren al sinds 2011 professionele websites die bezoekers omzetten in klanten. Heijtec ICT werkt onder andere voor bouwbedrijven, aannemersbedrijven, projectontwikkelaars, installatiebedrijven, klusbedrijven, schildersbedrijven, dakdekkers, tegelzetters, steigerbouwers, stratenmakers, timmermannen, loodgieters, metselaars en stukadoors. Voor een professionele website schakel je dé websitebouwers voor de bouwsector in!

Expert inschakelen

Doelgericht webdesign voor de bouwsector

Groeien met je bouwbedrijf? Wij bouwen effectieve websites die bezoekers omzetten in klanten. Voor zowel grote bouwbedrijven als ZZP'ers. Naast een duidelijk overzicht van je diensten, zorgen we ervoor dat bezoekers eenvoudig contact met je op kunnen nemen. Op websites van bouwbedrijven plaatsen we doorgaans het volgende:

  • Homepagina
  • Dienstenpagina
  • Projecten en/of fotoalbum
  • Offerteaanvraag formulier
  • Over ons pagina
  • Contactpagina

Heb jij specifieke wensen? Geen enkel probleem! Als gediplomeerde webdesigners kunnen we vrijwel alles maken.

Waarom Heijtec?

Van de 5 sterren beoordelen onze klanten ons met een:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)


"Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren onze website en alles er omheen voor onze onderneming. Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project wordt besteed aan iedereen aanraden."

Bouwbedrijf Mekkes

Professionele website laten maken?

085 401 9132
Zoekmachinevriendelijk webdesign voor bouwbedrijf

Meer bezoekers, meer klanten

Een goede positie in Google betekent meer potentiële klanten op je website. Het is dan ook van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Contact opnemen

Project afgerond? Zet het eenvoudig op je website

Onze websites worden standaard afgeleverd met een Content Management System (CMS). Hiermee pas je zelf eenvoudig de website aan. Geen behoefte aan werkzaamheden achter de computer na een lange werkdag? Ook voor aanpassingen aan je website, zoals het plaatsen van een vakantiemelding of een afgerond project, staan wij voor je klaar.


Domeinnaam & Hosting

Nog geen domeinnaam en hosting? Wij zorgen voor de beste oplossing in jouw situatie. Van voordelige webhosting tot uitgebreide hosting op maat voor websites met veel bezoekers.

Veilig & Betrouwbaar

De veiligheid van jouw website heeft de hoogste prioriteit. Onze websites worden standaard afgeleverd met SSL certificaat en tal van beveiligingsfuncties.

Vragen of advies?

Bel ons vrijblijvend op 085 401 9132.

Offerte aanvragen

Ken je een ondernemer? Deel dit bericht: