Affiliateprogramma

Tevreden over onze service? Promoot ons in uw netwerk en ontvang tot € 500,00 commissie per klant. Meld u nu aan voor ons affiliateprogramma!

Hoe werkt het affiliateprogramma?

Als affiliate ontvangt u een unieke affiliatecode die gekoppeld is aan uw klantnummer. Wanneer een nieuwe klant een product bij ons afneemt en daarbij uw affiliatecode overhandigt, ontvangt hij of zij 10% korting. Zodra het product is afgeleverd en de factuur voldaan, ontvangt u 10% commissie!


De commissie

De hoogte van de commissie is 10% van het gefactureerde bedrag, met een maximum van € 500,00 per aangeleverde klant. Dit geldt voor alle producten binnen het affiliateprogramma. Onderhoud, hosting en domeinregistratie zijn uitgesloten van het affiliateprogramma.

Uitbetaling

De commissie is te gebruiken als kortingbon of kan uitbetaald worden. Uitbetaling geschiedt binnen 30 werkdagen, op verzoek van de affiliate. Een verzoek kan worden ingediend nadat er 25,00 euro of meer is gerealiseerd.

Aanmelden

Aanmelden is helemaal gratis! De affiliatecode kunt u aanvragen via de contactpagina, maar lees wel eerst even de affiliate voorwaarden door.

Heijtec ICT Affiliateprogramma

Ook geld verdienen als affiliatepartner?

Meld u nu aan voor het affiliateprogramma