Affiliateprogramma

Tevreden over onze service? Promoot ons in je netwerk en ontvang tot € 500 commissie per klant. Meld je nu aan voor ons affiliateprogramma!

Hoe werkt het affiliateprogramma?

Als affiliate ontvang je een unieke affiliatecode die gekoppeld is aan je klantnummer. Wanneer een nieuwe klant bij ons een product of dienst afneemt en daarbij jouw affiliatecode overhandigt, ontvangt hij of zij korting. Zodra het order is voltooid en de factuur voldaan, ontvang jij commissie!

De commissie

De hoogte van de commissie is afhankelijk van het type product, met een maximum van € 500,00 per aangeleverde klant. Dit geldt voor alle producten binnen het affiliateprogramma. Onderhoud, hosting en domeinregistratie zijn uitgesloten van het affiliateprogramma.

Uitbetaling

De commissie is te gebruiken als kortingbon of kan uitbetaald worden. Uitbetaling geschiedt binnen 30 werkdagen, op verzoek van de affiliate. Een verzoek kan worden ingediend nadat er 25,00 euro of meer is gerealiseerd.

Aanmelden

Aanmelden is helemaal gratis! De affiliatecode vraag je aan via het onderstaande formulier, waarna je onze affiliate voorwaarden ontvangt.